Ekonomi

Kurban Bayramı öncesi derin dondurucu talebi arttı

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala derin dondurucu talebi arttı. Bayramda kesilen etleri saklamak isteyenler derin dondurucu almaya başladı.

Derin dondurucular her yıl Kurban Bayramı öncesi ilgi görmektedir. Kurban Bayramı’nda namaz kılan vatandaşlar, kalan etleri en iyi şekilde muhafaza edebilmek için derin dondurucu talebini artırıyor. Gıdaların bozulmadan saklanması için kullanılan derin dondurucular bu yıl da büyük ilgi gördü. Satıcılar, farklı özelliklere sahip derin dondurucuları çeşitli kampanyalarla satışa sundu. Bayram öncesi hazırlıklarını tamamlamak isteyen vatandaşlar derin donduruculara yoğun ilgi gösterdi.

Beyaz eşya satıcısı Serhat Karabulut, “Bayram öncesi diğer dönemlere göre satışlarda artış var. Et saklayacak yer arayan vatandaşlar talep gösteriyor. Şimdilik fiyat kampanyaları var. Bu sebeplerden dolayı talep arttı. Derin dondurucular” çekmeceli ve sandıklı çeşitlerine göre çeşitlere ayrılıyor. 5 bin 500 lira. 8 ile 9 bin arasında değişiyor” diye konuştu.

Vatandaşlara da uyarılarda bulunan Karabulut, “Vatandaşlar derin dondurucu alırken garanti koşullarına dikkat etmeli ve buzdolabını koyacakları yerin büyüklüğüne göre ürün seçmeli. Bilinen ve güvenilir bayileri tercih etmeli. ” – İSTANBUL

haber-camlidere.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu